Info Wimpers-Extensions - Nagelstudio Rosy nails & beauty amsterdam Opleiding Nagelstyliste Amsterdam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Info Wimpers-Extensions

Opleiding wimpers extensions
 

Permanente wimpers

 

Permanente wimpers

Welke vrouw draagt permanente wimpers ?


Elke vrouw die expressieve ogen wilt hebben,
dit effect bereikt zij met permanente wimpers die niet te onderscheiden zijn van haar echte wimpers.
Hierbij willen wij u enige informatie over de nieuwe "Eyelash individueel" of "Duralash" permanente wimpers geven.
Deze kleine wimperwaaiertjes worden op uw eigen wimpers geplakt en hoeven bij uw avondtoilet of voor het sporten, douchen, slapen of zwemmen niet meer te worden verwijderd, ze zijn wekenlang houdbaar.
De fijnste handgeknoopte wimpers van hoogste kwaliteit, watervast en hitte bestendig, met speciale zwarte of transparante lijm op de eigen wimpers gezet, geeft het oog een optimaal effect.
Met diverse kleuren van zwart, bruin, blauw en groen. extra kort, kort, middel en lang, alle lengtes passen bij ieder type.

Onze merken bestaan uit:
1. Eyelash-extension individueel
Kunnen 2 tot 4 maanden lang blijven zitten. Het beste resultaat verkrijg je, als je
elke 3 tot 5 weken de wimpers bij laat vullen.Eyelash-extensions Individueel2. Duralash-extensions bestaan uit een kleine pluk haar met 5 haartjes
Kunnen 2 tot 3 weken lang blijven zitten
Duralash-extension
Permanente wimpers verzorgen?

Tijdens het dragen hebben zij geen speciale verzorging nodig. Om uw oogmake-up af te schminken raden wij make-up remover aan die olievrij is en tegelijkertijd uw eigen wimpers verzorgt.De opgezette wimpers-extensions kennen slechts 1 vijand, dit is namelijk vette olieachtige producten.Voor het verwijderen van de wimpers alleen speciale wimper verwijdenaar gebruiken. de klant krijgt van mij 1 week garantie daarna kost reparatie ongeveer € 1.00 per extention afhankelijk van de gebruikte materialen.

Van tijd tot tijd vallen uw eigen wimpers uit en daarmee natuurlijk ook de hierop aangehechte wimper-extensions. U hoeft dan alleen de lege plekken op te vullen. Als de wimper extensions goed zijn aangebracht en de lijm volledig uitgehard is kunnen de wimpers 2 of 3 weken lang blijven zitten. Maar kan in sommige gevallen ook langer zijn ( 5 of 6 weken is ook bekend ) voor duralash-extensions. En voor Eyelash-extensions wimper 2 of 4 manden lang blijven zitten


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu