FAQ Rosy Nails & Beauty - Nagelstudio Rosy nails & beauty amsterdam Opleiding Nagelstyliste Amsterdam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

FAQ Rosy Nails & Beauty

Vraag & Antwoord
 


Wanneer kan ik beginnen met de opleiding

Je kan de opleiding beginnen wanneer wij je inschrijfformulier & cursusgeld hebben ontvangen, de opleidingsdata  bepalen we in overleg met jou zodat je jouw agenda daarop kan aanpassen.

                                 

Wat is een materiaalepakket?

Je bent verplicht om een materiaalepakket aan te schaffen , de bedoeling is dat je hiermee meteen kan gaan oefenen.


Wat zijn de opleidingsdagen?

De opleidingdagen zijn van maandag tot met zaterdag van 10:00uur - 16:00 uur (donderdags gesloten)
(wel op tijd regelen i.v.m. volle agenda).Ontvang ik een certificaat na de opleiding?

Ja, je ontvangt een certificaat na je examen, een officieel diploma bestaat nog niet in de nagelbranche.  Er zijn een paar brancheverenigingen (niet onafhankelijk)                                             
die daar mee bezig zijn, maar vooralsnog zijn die het nog niet met elkaar eens hoe dit te regelen.Ben ik verplicht om een model mee te nemen?

Ja, het is verplicht om een model te nemen. Het is de bedoeling om een model te nemen zodat je meteen op echte nagels kan oefenen, en het resultaat/ kwaliteit/ problemen van de nagels kan je meteen zien of na een paar dagen. Met een oefenhand kan je dat niet zien, met de oefenhand leer je hoe je de producten er op zet en dat kan je thuis doen als huiswerk.Wat is de inhoud van de cursus/ prijs en betaling in termijen?

Theorie boek en alle materialen wat je nodig hebt tijdens de cursus, kijk in onze brochure voor meer informatie over betalingen. Alle prijzen zijn inclusief Btw.Krijgt ik huiswerk?

Ja, je krijgt huiswerk mee over de theorie en de praktijk oefen je op de oefenhand.Krijg ik advies hoe ik mijn eigen bedrijf kan starten?

Ja je kan advies krijgen hoe je een eigen bedrijf op kan starten en hoe je met klanten moet omgaan en basis marketing.Krijg ik de Btw  terug of een gedeelte van mijn opleiding kosten?

Ja zeker, na je opleiding kan je je laten inschrijving bij de KVK,  (maar eerst moet je goed nadenken over de naam van je bedrijf ).
Soms wil het bedrijf waar je werkt de opleiding voor je vergoeden, vraag aan personeelszaken hoe je dat kan regelen. Meer informatie krijgt je tijdens de opleidingcursus.
Wat is de inhoud van het pakket nagels basis?

Nagels basis: klein pakket zodat de leerling thuis meteen kan oefenen.  De inhoud van gel is 4x15 ml en acryl 4x15 gram.
Gemiddeld voor 10-20 nieuwe set nagels ( hoe langer de nagels hoe meer je van je product gebruikt). Meer informatie staat in onze brochure.Wat is de inhoud van het pakket nagels salon?

Nagels salon: medium pakket, zodat de leerling thuis meteen kan oefenen. De inhoud van gel is 4x30 ml en acryl 4x30 gram.
Gemiddeld voor 20-40 nieuwe set nagels ( hoe langer de nagels hoe meer je van je product gebruikt). Meer informatie staat in onze brochur
e.Wat is de inhoud pakket van nagels salon extra?

Nagels salon extra : extra groot pakket zodat de leerling thuis meteen kan oefenen en meteen kan beginnen met haar eigen bedrijf. De inhoud van gel is 4x30 ml en acryl 3x30 gram en nog heel veel diversen extra diversen nail-art.
Gemiddeld voor 40-60 nieuwe set nagels ( hoe langer de nagels hoe meer je van je product gebruikt). Meer informatie staat in onze brochure.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu